Verhuur Pakketten

Losse Verhuur

Lasergamen is ook leuk met een klein groepje. Een 1 tegen 1 duel in huis met je broer/zus of een potje met het hele gezin in de tuin.

Het is vanaf nu ook mogelijk om je eigen pakket samen te stellen. Klik op reserveren voor meer informatie. 

Spelvarianten

Team vs Team

Bij dit spel moet je zo min  mogelijk geraakt worden. Zijn de drie levensstreepjes op jouw gun uit, dan moet je zo snel mogelijk de gun herladen bij de spelleider. Het team dat het minst hoeft te herladen in de speeltijd, wint.


Knock-out Game

Een spannend teamspel! Welk team houdt het langste stand? Als de drie levens op jouw gun uit zijn kun je niet meer schieten en ben je af. Jouw team wint als alle spelers van de tegenpartij zijn uitgeschakeld.

Target Game

In het veld worden meerdere targets verstopt. Schiet je op de target, dan verandert de target in jouw teamkleur. Heeft jouw team, binnen de speeltijd, de meeste targets in de teamkleur geschoten, dan win je het spel.

Verover de vlag

Niet vol in de aanval, maar een tactisch spel! Elk team verstopt en verdedigt een target (de vlag). Welk team zorgt er binnen de speeltijd voor dat hun vlag wordt verdedigd en de vlag van de tegenpartij wordt veroverd?

VIP Game

Een spel waarbij samenwerken de hoofdrol speelt. Binnen elk team wordt een VIP speler aangewezen. Deze is te herkennen aan het rode of groene VIP masker. Zijn de levensstreepjes op het VIP masker uit, dan verliest het team.

"Spannend - Leuk - Doeltreffend"

Strijd in maximaal 4 teams, met een onbeperkt aantal spelers tegen elkaar. De lasergun beschikt over een infrarood zender en ontvanger en kan een tegenstander raken tot een afstand van maximaal 30 meter. De lasergun van je tegenstander is het doel om op te schieten. De drie levensbalken op de lasergun geven het aantal nog beschikbare levens aan.

klik hier voor een instructie video

  • Functies: 4 teamkleuren, 4 soorten munitie, trilt tijdens het schieten, trilt als je geraakt wordt, drie levensbalken, licht- en geluidseffecten, ...

  • Gelegenheid: schoolkamp, sportkamp, kinderfeestjes, teambuilding, ...

  • Locaties: bos, stad, speeltuin, woonwijk, schoolgebouw, sporthal, park, ...

Foto galerij