Water_Tag_6

Water Tag

Uniek in Nederland! Het watergevecht mét een winnaar! Met deze Water Tag set is het mogelijk om een watergevecht in teamverband te spelen!

Wie schiet er als eerste het vest van de tegenstander vol met water en wint het gevecht? Wie weet het hoofd koel te houden en het vest droog? Welk team heeft de beste strategie? Een verkoelend spel voor de echte fanatiekelingen! Geschikt voor kinderen van 4 tot 99 jaar! 

Water Tag Pakketten

Water_Tag_7

€ 60,00
per dag

Water Tag set Blauw
(8 personen)

- 8 Water Tag Blasters
- 8 Water Tag Vesten
- 4 Emmers 

Water_Tag_8

€ 90,00
per dag

Water Tag set Wit
(12 personen)

- 12 Water Tag Blasters
- 12 Water Tag Vesten
- 6 Emmers 

Water_Tag_7

€ 120,00
per dag

Water Tag set Groen
(16 personen)

- 16 Water Tag Blasters
- 16 Water Tag Vesten
- 8 Emmers 

Ervaringen

"Tijdens een Teambuildingdag zochten we een activiteit waarbij we lekker konden bewegen en onze hoofden leeg konden maken. Een betere en verfrissendere activiteit hadden we niet kunnen bedenken" 

Teambuilding

Hengelo

"Voor onze familiedag deze zomer zochten we nog een buitenactiviteit. Via Activiteit2go kwamen bij Water Tag terecht. Wat een plezier hebben we hiermee beleefd. Het is echt ontzettend leuk voor jong en oud!"

Familiedag

Vorden

"Voor het kinderfeestje van onze zoon (8 jaar) zochten we iets unieks en ook actiefs. De kinderen hebben zich hier uitstekend mee vermaakt. Het enige waar wij nog voor hoefden te zorgen was het eten en drinken tussendoor"

Kinderfeestje

Borculo

Contact

Stel een vraag